Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alunecări de teren în Indonezia - Bilanțul deceselor a ajuns la 36

chinadailyhk.com
alunecări de teren, insula Java

Echipele de căutare şi salvare au recuperat luni cadavrele a patru persoane date dispărute în urma alunecărilor de teren produse recent în districtul Sumedang din provincia indoneziană Java de Vest a Indoneziei, bilanţul deceselor urcând la 36, a anunţat un oficial local, relatează Xinhua, potrivit AGERPRES.

Citește și: VIDEO Rareș Bogdan îi cere DEMISIA lui Ludovic Orban: 'Trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid'

Printre persoanele recent confirmate decedate se numără trei copii şi un adult, a declarat pentru site-ul de ştiri Detik.com directorul agenţiei pentru căutare şi salvare din provincia Bandung, Deden Ridwansyah.

Echipa de salvatori efectuează în continuare operaţiuni de căutare în încercarea de a găsi alte patru victime despre care se crede că au fost ucise în timpul alunecărilor de teren care s-au produs la data de 9 ianuarie, pe fondul precipitaţiilor abundente şi a solului instabil.

Un număr de 18 persoane au fost rănite, a declarat la 13 ianuarie Budi Budiman, directorul Unităţii pentru intervenţii de urgenţă din cadrul Agenţiei pentru gestionarea dezastrelor din această ţară.

Agenţia Naţională pentru Gestionarea Dezastrelor (BNPB) a solicitat locuitorilor din district să rămână în alertă pentru posibile catastrofe hidrometeorologice, cum ar fi inundaţii, alunecări de teren şi tornade, în zilele următoare, notează Xinhua.

Inundaţiile şi alunecările de teren sunt frecvente în Indonezia în timpul sezonului ploios, care durează în fiecare an din octombrie până în martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.