Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am aflat cine este Șeful 'Departamentului' RACOLĂRI din UNPR

umbra

UNPR a ajuns să fie sinonim în politica românească cu RACOLAREA. Când auzi de vreun politician că pleacă la un alt partid gândul te duce instant la UNPR.

De ce s-a ajuns aici? Pentru că asta a fost strategia partidului creat să fie balama și acum are aspirații încă neverificate prin alegeri de partid mare.

Vezi și: Negocieri intense pentru primenirea clasei politice: Ponta – Dragnea si Gorghiu – Blaga, retrasi la pachet!

Inițial s-a dorit crearea unui partid elitist și așa a ajuns să se numească ”partidul generalilor” de vreme ce mai toate funcțiile erau populate de ofițeri în retragere sau rezervă din MAI, MApN, SRI, SIE și STS.

Acum ordinul este altul. El a fost trasat de președintele Gabriel Oprea la ultima ședință a BPN al UNPR: Gata cu generalii. De acum trebuie să aducem în partid și oameni de cultură, sportivi, doctori, artiști... .

Ordinul a fost imediat pus în practică. În 5 minute (și nu e glumă) la ușa partidului au apărut cu căciulile în mână doi actori: Vasile Muraru și Alexandru Arșinel. Peste doar câteva zile a mai apărut unul - Mihai Mălaimare s-a înregimentat și el în partidul lui Gabriel Oprea.

Vezi și: SURSE Misterul FOTOGRAFIILOR de la Paris se găsește în noul dosar al Elenei Udrea

Cine e însă artizanul racolările de tip nou? Nimeni altul decât senatorul Ilie Năstase. Fostul mare campion la tenis susține că nu a făcut mari eforturi să îi atragă în UNPR: ”Arșinel și Muraru au venit ei la mine și eu i-am dus la general. Ei au vrut”. El ne-a spus că nu face nimic special pentru a-i aduce pe oameni în UNPR, ci doar îi întreabă dacă nu le-ar place.

Potrivit informațiilor noastre în perioada următoare astfel de racolări se vor tot face, însă dubiul cel mare rămâne - anul viitor la locale și parlamentare UNPR merge singur sau la comun cu PSD.

Opinia avizată din interiorul partidului e aceea că prin politica agresivă de racolări în principal în parlament și printre aleșii locali se dorește forțarea unei cote cât mai mari pe listele comune cu PSD.

sursa foto: viitorulilfovean.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.