Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am aflat cine sunt cei pe care îi vizitează Klaus Iohanis în SUA și unde va sta /DETALII INTERESANTE

Klaus Iohannis, președintele ales al României, a plecat în SUA, într-o vizită privată. Așa cum anunța STIRIPESURSE.RO, Iohannis își va vizita foștii prieteni plecați peste Ocean. Este vorba despre familia Vecerdea, finii președintelui.

 

content-image

 

Aceasta ar fi casa în care Klaus și Carmen Iohannis vor locui în SUA.

 

content-image

 

Finul lui Iohannis a spus că pentru a pune pe roate clubul de tenis din Sibiu, și-a vândut casa din America și a băgat 300.000 dolari.

Totuși, doamna Vecerdea apare ca deținând proprietatea din Palm Beach.

 

content-image

 

”Antrenorul și antreprenorul de succes din Sibiu al președintelui ales ne anunță, în alt interviu, că a băgat peste 1.000.000 euro în baza privată.

Întrebare: ANAF a făcut vreodată un control la Bolletieri de Sibiu?”, se întreabă Victor Ciutacu, cel care a publicat pozele.

Marius Vecerdea susține că a jucat 7 (șapte) ani în liga profesionistă de tenis din Germania. Site-ul Federației Internaționale de Tenis nu-l găsește la profesioniști și prezintă un bilanț negru al activității sale sportive competiționale: 2 (două) victorii și 10 (zece) înfrângeri.

 

content-image

 

”A treia întrebare: Ne mai luați mult de proști cu poveștile voastre?

Da, știu, mă mănâncă-n cur ca pe maimuțe. Și mă scarpin. Klaus Werner e idolul mulțimilor. E din alt film. E reprezentantul legitim al celor care și-au luat țara înapoi. E președintele beneficiar al nebuniei din diaspora și de pe facebook. Lumea încearcă să se pună bine cu el. Sau îl evită. Fiindcă se teme ce-ar putea urma. Așa, și? Eu sunt un simplu băiat din provincie. Care a venit să facă școala-n București și s-a stabilit aici. Pentru că și-a transformat pasiunea-n meserie. Pe care nu i-o poate lua nimeni. Fiindcă face doar ce știe și știe ce face. Cam ca-n România lucrului bine făcut…”, completează Ciutacu pe ciutacu.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.