Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am reuşit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) după calificarea în finala Ligii Campionilor

captură TV
Real Madrid

"Am reuşit din nou", a rezumat antrenorul Carlo Ancelotti după "remontada" echipei sale în faţa lui Bayern Munchen (2-1), în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, care i-a adus calificarea în finală lui Real Madrid, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Este ceva inexplicabil, este magia acestui club, a suporterilor care îl susţin pe un stadion fantastic şi a acestor jucători care nu încetează să creadă niciodată că este posibil să facă ceva magic", a declarat Ancelotti la conferinţa de presă de după meci.

"Jucătorii au făcut un sezon la care nimeni nu se aştepta. Eu nu mă aşteptam ca această echipă să fie capabilă de asta. Să ajungi în finală este un succes şi vom vedea apoi ce se va întâmpla", a adăugat tehnicianul italian, după ce Real Madrid părea la final de ciclu odată cu plecarea vedetei sale Karim Benzema.

Ancelotti a lăudat managementul preşedintelui Florentino Perez, "căpitanul" corabiei madrilene, care "a ştiut să creeze această generaţie de jucători care a realizat atâtea", afirmând totodată că speră să poată câştiga un nou trofeu al Ligii Campionilor, al cincilea ca antrenor.

Referitor la Joselu, autorul unei duble "in extremis", care a trimis echipa sa în a 18-a sa finală de Champions League, Ancelotti a precizat că el este "un exemplu fantastic, care a adus mult în acest sezon, fără chiar să joace multe minute".

La rândul său, jucătorul spaniol în vârstă de 34 de ani a răspuns în zona mixtă dacă se poate considera "eroul" unei noi nopţi magice pe Santiago Bernabeu.

"Eu cred că fiecare jucător visează la momente ca acesta, să fie prezent când trebuie. Eu cred că visurile mele nu au fost la fel de frumoase cu ce am trăit în această seară", a subliniat el.

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', în manşa secundă a semifinalelor.

După 2-2 la Munchen, Bayern a deschis scorul prin Alphonso Davies (68), dar campioana Spaniei s-a impus graţie dublei lui Joselu (88, 90+1).

În finala care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, pe Stadionul Wembley, Real Madrid va înfrunta o altă echipe germană, pe Borussia Dortmund, care a trecut în semifinale de Paris Saint-Germain, după ce a câştigat ambele manşe cu 1-0.

Bayern a ratat astfel o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2013, când o învingea pe Borussia Dortmund în ultimul act. Bavarezii vor încheia pentru prima oară în ultimii zece ani un sezon fără să câştige măcar un trofeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.