Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Rusiei la București prefațează prima confruntare care urmează să aibă loc între România și Rusia

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ambasada Rusiei la București

Rusia a solicitat NATO să își retragă trupele de pe teritoriul României, dacă nu vrea să atace Ucraina. În acest context militar, Ambasada Rusiei la București prefațează prima confruntare ce urmează să aibă loc între cele două țări. Este vorba despre un meci de tenis de la Australian Open.

Sorana Cîrstea va juca pe Rod Laver Arena împotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova din Rusia, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10. Meciul va fi ultimul al zilei pe acest teren.

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două sportive este de 3-3, ultimul joc datând din 2018, un succes al rusoaicei, scor 2-6, 7-5, 6-4, înregistrat pe iarbă, în turul I al turneului de la Eastbourne. Pe hard, Pavliucenkova conduce cu 2-1.

”În turul al treilea al Australian Open, unui turneu de tenis de Grand Slam care se desfășoară zilele acestea la Melbourne, se vor întâlni rusoaica Anastasia Pavliucenkova și românca Sorana Cîrstea.

Meciul va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie, startul acestuia fiind programat pentru 12:00, ora Constanței.”, este mesajul transmis de Consulatul General al Federației Ruse la Constanța și distribuit de Ambasada Federației Ruse în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.