Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amânare de ultim moment - Meciul Hannover 96 cu Dynamo Dresda nu se va juca după rezultate pozitive la Covid-19 a doi jucători

Meciul Hannover 96 - Dynamo Dresda urma să se dispute sâmbătă, de la ora 14.30, în etapa a XXVI-a a 2.Bundesliga, însă nu se poate desfăşura după ce doi jucători ai echipei oaspete au fost testaţi pozitiv cu Sars-CoV-2, potrivit news.ro.

Campionatul german (primele două ligi), întrerupt de pandemia coronavirus, se va relua la 16 mai, însă organizatorii se confruntă cu primele probleme care pun sub semnul întrebării reînceperea meciurilor.

Sâmbătă, clubul Dynamo Dresda a anunţat că la a treia serie de teste pentru Sars-CoV-2, efectuate în urmă cu o zi, s-au descoperit alţi doi jucători infectaţi cu noul coronavirus. La 3 mai, fusese decoperit primul caz de coronavirus în echipă.

Cei doi jucători sunt asimptomatici, dar din această cauză toată echipa şi staff-ul tehnic au intrat în carantină la domiciliu, pentru 14 zile.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Mănușile nu fac decât să-ți dea o falsă senzatie de siguranță

În aceste condiţii, Dresda nu poate relua sezonul.

"În ultimele săptămâni, am depus eforturi enorme în ceea ce priveşte personalul şi logistica pentru a implementa cu stricteţe toate măsurile medicale şi igienice prescrise. Suntem în contact cu autorităţile medicale pentru a ne coordona toate etapele următoare", a declarat directorul sportiv Ralf Minge.

"Din cauza măsurilor de carantină, SG Dynamo nu va putea călători în Saxonia Inferioară pentru partida din deplasare, aşa cum era programat", a precizat clubul din Dresda, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.