Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AMANTA fotbaliștilor de la Steaua, cu 20 de jucători 'la activ', spune cum a fost BĂTUTĂ de soțiile acestora: 'Mi-au dat cu pumnul în faţă.M-au lovit la tâmple'

spynews.ro
amanta batuta

Scandal imens în vestiarul Stelei. Chiar dacă vicecampioana este calificată în primăvara europeană şi e lider în Liga I, scandalurile nu ocolesc vestiarul roş-albaştrilor. Presupusa amantă a lui Ovidiu Popescu face mărturii şocante despre bătaia din toaletă, de la pauza meciului dintre Steaua şi israelienii de la Hapoel Beer-Sheva.

Citește și: Protecția Consumatorilor a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Bruneta a povestit că "rivala" sa a aşteptat momentul potrivit pentru a se lua de ea. Mai exact, Ada s-a dus la toaleta de pe stadion, iar soţia lui Ovidiu Popescu ar fi urmărit-o şi ar fi acţionat violent. "Am dovezi, sunt declaraţii date la poliţie, am mers la spital. Eu am plecat la spital direct. Am ajuns la meci, înainte de a se termina meciul cu vreo 5 minute i-am spus prietenei mele sa mergem, pentru a evita aglomeraţia de la ieşire. I-am spus că merg la baie, iar când am ajuns la chiuvetă să mă spăl pe mâini, am fost luată de păr şi trasă spre toalete.

Citește și: Semnalul de alarmă care CUTREMURĂ mii de oameni! De ce ar putea să dispară ajutoarele de căldură

Cineva mă ţinea, unghiile mi-au fost rupte, nu puteam sa ripostez. Cea de-a doua persoană care m-a lovit, nu aş şti cu exactitate cine este, dar dacă o văd în faţă ochilor o recunosc. Mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, m-a lovit la tâmple, în cap. A doua zi m-a sunat cu număr necunoscut (n.r. soţia) şi mi-a spus că dacă vreau să îi dau contul meu bancar ca să îmi trimită bani, să îmi pun unghii. Dar şi eu am bani, Alina, să îmi pun unghii!", a declarat Ada la Kanal D.

Citește și: Vești bune pentru copiii din România: Ce bani ar putea primi de la 1 ianuarie

Gigi Becali a intervenit în scandal şi a distrus-o pur şi simplu pe Ada. Patronul Stelei a lansat o serie de acuzaţii fără precedent la adresa acesteia. "Nu am eu treabă cu povestea asta. Jucătorii pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am auzit şi eu că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ. Ce să-i faci…nu e treaba mea.

Ovidiu Popescu i-a spus lui Meme ca să-mi transmită că îi pare rău, că toată povestea s-a întâmplat înainte să ajungă la Steaua şi că totul s-a terminat. Ce să-i fac? Nu e treaba mea atât timp cât nu afectează echipa. Am auzit că o să ia 3.000 de euro de la Dan Capatos să meargă la TV ca să povestească totul. Eu nu am nicio problemă cu băieţii mei. Pot face tot ce doresc. Mă deranja dacă mergeau în cluburi, dacă pierdeau nopţile sau stăteau să bea”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și: Mişcare de forţă a Băncii Naţionale: Cum vrea BNR să stopeze ‘cămătarii cu acte’

Bruneta a povestit că s-a cunoscut cu Ovidiu Popescu anul trecut, în luna octombrie. Relaţia lor s-ar fi sfârşit după ce fotbalistul s-a căsătorit. "Nu este prima oară când am mers la meciuri, de când s-a încheiat totul între mine şi Ovidiu. Eu nu mă consider amanta lui. L-am cunoscut pe Ovidiu în octombrie, anul trecut. Era într-o relatie cu Alina, nu era însurat. Pe parcursul întâlnirilor dintre noi doi mi-a spus că urmeaza să se căsătorească, mi-a arătat lista invitaţilor. Mi-a placut şi mie de el din poze, iar apoi când ne-am întalnit probabil mi-a placut cum mi-a vorbit. Nu ştiu de ce am acceptat asta şi m-am mulţumit aşa. Nu am stat din interes cu el, nu mi-a dat niciun ban", a mai mărturisit ea.

Citește și: Ce așteaptă Germania de la România când va deține președinția UE în 2019

Ada a mai făcut câteva declaraţii şocante. Amanta fotbalistului a declarat că s-a iubit cu bărbatul chiar în timpul în care soţia acestuia era în spital. "Am fost şi la el acasă şi pot să dovedesc lucrul ăsta. Prima oară a venit el la mine, iar apoi când am prins momentul ca el să vină singur, era mai ok să vin eu la el pentru că eu stăteam cu prietena mea. Nu pot să zic că m-am îndrăgostit de el, dar mi-a plăcut foarte mult de el. Iubita lui era în spital, să îşi pună silicoane. Nu m-am dus în patul femeii, m-am dus in livingul ei​", a mai spus aceasta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.