Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte despre starea de sănătate a lui Pele: Nu va merge la Londra, dar nu este spitalizat

adevarul.ro
pele fotbal

Fostul fotbalist Pele, în vârstă de 77 de ani, şi-a anulat o deplasare la Londra în acest weekend, dar unul dintre asistenţii săi a dezminţit că ar fi fost spitalizat, informează AFP. Brazilianul şi-a anulat o deplasare la Londra, unde urma să participe, duminică, la un eveniment organizat în onoarea sa de Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi (FWA).

Asociaţia a anunţat că Pele a fost spitalizat din cauza epuizării. "Informaţie falsă", a declarat asistentul său, Pepito Fornos, care a adăugat că "nimic nu este adevărat"."Pele este la Guaruja (staţiune balneară), face fizioterapie şi se odihneşte. El a spus că nu poate merge la Londra pentru că este obositor şi stresant. Avea această călătorie dar şi când s-a dus cu maşina la Rio a fost obositor, darmite până la Londra, cu escale", a precizat Fornos.

Brazilianul şi-a anulat o deplasare la Londra, unde urma să participe, duminică, la un eveniment organizat în onoarea sa de Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi (FWA). Paul McCarthy, reprezentant al FWA, Pele a insistat ca evenimentul de duminică să nu fie anulat. FWA speră ca Pele să poată fi prezent la un eveniment din luna mai al asociaţiei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.