Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amănunte incredibile din interiorul Ministerului de Interne: Imperii imobiliare ale subalternilor lui Carmen Dan

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Daniela Dan

Amănunte incredibile din interiorul Ministerului de Interne ies la iveală. Se pare că mai mulţi şefi din cadrul MAI ar deţine imperii imobiliare fabuloase. Asta susţine jurnalistul Cătălin Tache. Acesta spune că sefii de structuri isi construiesc imperii imobiliare. Jurnalistul mai spune că pe Litoral, în Ilfov, dar si in Centrul Capitalei au aparut blocuri intregi care figureaza pe numele rudelor apropiate ale unor sefi de structuri teritoriale sau chiar centrale din MAI.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

"Si daca acest imperiu imobiliar nu a fost zgaltait pana acum din temelii, asa cum ar fi fost normal, se poate datora si faptului ca printre investitori se numara rude si ale sefilor din Politie, si ale celor care ar trebui sa-i controleze, ca si a liderilor de sindicat care au uitat sa demaste aceste stranii coincidente. Dar cum „pupatul Pietei Independentei” ar putea fi deja proba de admitere la Universitatea de Politie, la ce „fratii” s-au inchegat de-a lungul anilor in Ministerul de Interne, toti cei implicati au respectat cu sfintenie „dreptul de proprietate” al celorlalti, delimitarea zonelor si sferelor de influenta fiind mai stricta chiar si decat in lumea interlopa", spune jurnalistul în national.ro.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Seria dezvăluirilor nu se opreşte aici. Cătălin Tache spune că, deşi, li s-a oferit posibilitatea să iasă la pensie aceştia nici nu au vrut să audă de acest lucru. "Unii dintre acestia au reusit, asemenea somonilor care isi depun icrele contra curentului, sa se intoarca pe functiile detinute in timp ce restul colegilor de „leat” se retrageau in „il dolce far niente” asigurat de pensiile de onoare. Calicia este prea puternica pentru a rezista tentatiei, chiar daca unii dintre sefi trag cu dintii de scaune doar pentru a amana „socul” cand vor deveni niste simpli „civili” carora nimeni nu le mai umple portbagajul, luand obligatoriu pozitia „ghiocel”. In schimb, altii constientizeaza pe deplin ca prosperele combinatii imobiliare sau de alta natura ale familiilor merg mana in mana cu functiile detinute, asa ca inca nu vor nici in ruptul capului sa „iasa din afaceri”, cel putin pana ce nu mai construiesc cate un alt si alt etaj", mai spune jurnalistul, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.