Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amatorism total sau minciună sfruntată: Ce a sărbătorit de fapt Federaţia Română de Fotbal

sigla FRF

Federatia Romana de Fotbal a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, chiar daca pe emblema echipei nationale scrie *Fondata in 1909*.  "Federatia Romana de Fotbal implineste 86 de ani", a scris marti FRF pe site-ul oficial, explicand faptul ca Federatia, in actuala forma, a fost infiintata pe 16 februarie 1930, spune sport.ro.

Ridicolul situatiei vine din faptul ca in 2009, Federatia, condusa de Mircea Sandu, a celebrat 100 de ani de la infiintare, avandu-l ca invitat special pe presedintele UEFA, Michel Platini. Mircea Sandu a comentat sarbatoarea surprinzatoare a Federatiei: "Asta arata micimea in care se scalda acesti oameni. Centenarul FRF a fost recunoscut de prezenta la Bucuresti a Comitetului Executiv al UEFA, a presedintelui UEFA Michel Platini, de prezenta secretarului general de la FIFA. Am scos si o istorie a Federatiei, la implinirea celor 100 de ani."

"In conditiile astea, cum poti sa vii acum sa spui ca nu ai varsta recunoscuta de forurile internationale? Asta e dovada clara ca acolo sunt oameni care nu au nicio legatura cu fotbalul si ar face bine sa se gandeasca sa plece cat mai repede", a spus Sandu pentru libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.