Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon.com a lansat prima sa marcă proprie de gin premium în Marea Britanie

www.digi24.ro
Amazon

Amazon.com a lansat recent prima sa marcă proprie de gin premium în Marea Britanie, numit Tovess Gin, relatează CNBC, potrivit news.ro.

Băutura este listată ca un lot unic de gin premium, la un preţ de 24,99 de lire (32,32) sticla de 70 de cl, fiind produs la o distilerie de lângă Birmingham.

Ginul, care este disponibil online din 20 septembrie, este promovat ca fiind ”o băutură de vară” sau ”pentru orice perioadă a anului”, potrivit paginii produsului.

Textul de promovare de pe site susţine că ginul a fost produs în echipamente de distilare care datează din secolul 18, numite MacKay, Angela, Constance şi Jenny.

Cumpărătorii trebuie să facă dovadă că sunt majori.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

Ginul este cea mai populară băutură spirtuoasă din Marea Britanie potrivit Kantar, peste un sfert din populaţie cumpărând gin într-o perioadă de 12 luni încheiată în iunie 2019. Ginul nu necesită îmbătrânire, spre deosebire de alte băuturi spirtuoase, ceea ce înseamnă că poate fi produs rapid şi relativ ieftin. O căutare a cuvântului gin pe site-ul Amazon din Marea Britanie produce peste 10.000 de rezultate.

Amazon şi-a extins gama de produse listate în categoria “Our Brands”, care sunt create de Amazon sau partenerii săi şi vândute exclusiv pe site. Acestea avantajează Amazon pentru că oferă marje mai bune şi pot fi utilizate pentru a convinge brandurile mari să reduc preţurile.

Tovess gin este singurul produs din alcool listat ca brand Amazon pe site-ul din Marea Britanie al companiei. Alte produse alimentare includ capsulele de cafea Amazon Brand Solimo, şervetele de bucătărie Presto! Şi fructele dezhidratate şi nucile Happy Belly.

În categoria Our Brands mai sunt incluse produse de la magazinele Whole Foods, cumpărate de Amazon în 2017, într-un acord de 13,7 milairde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.