Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon investește masiv la Iași

amazon

Amazon Romania a anuntat joi inaugurarea noului centru de dezvoltare si tehnologie din Iasi, urmand sa creeze in urmatorii trei ani 400 de locuri de munca permanente care se adauga celor 600 pe care compania le are deja in Romania. Amazon este prezenta in Romania din 2005 si a investit 40 milioane euro de atunci. Pana la final de an se va ajunge la 700 de angajati.

Noul sediu Amazon din Romania gazduieste patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services si Digital Imaging, toate fiind implicate in dezvoltarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon.

Amazon.com a fost infiintata in 1995 si acum a ajuns la afaceri anuale de peste 100 miliarde dolari si la 270.000 de angajati;

Retailer-ul Amazon, care a ajuns la 41.000 de angajati in Europa, anunta la inceput de an ca isi va mari efectvele cu cateva mii de persoane in toate cele 80 de puncte de lucru de pe continent.

Amazon spune ca anul trecut a angajat 10.000 de persoane in Europa si in acest an isi va mari efectivele cu cateva mii, pe specialitati legate de comunicare, limbi straine, digital media, distributie si servicii clienti. Compania are in Europa 80 de birouri corporae, centre de distributie, centre de suport, de dezvoltare si de date. De exemplu, in Marea Britanie vor fi angajati 2.500 de oameni, iar in Franta, cel putin 500.

Compania americana va angaja si ingineri de software la cele 12 centre de cercetare dezvoltare din Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, Romania, Spania si Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.