Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon va include publicitate în serviciul de streaming Prime Video: Cât va costa opţiunea fără publicitate în SUA

businesspost.ng
prime video

Amazon va include publicitate în serviciul de streaming Prime Video: Cât va costa opţiunea fără publicitate în SUA

Amazon a anunţat vineri că serviciul său de streaming, o parte a abonamentelor Prime care costă 14,99 dolari pe lună, va include un număr limitat de reclame în serialele şi filmele sale TV, de anul viitor, transmite CNBC, conform news.ro.

Publicitatea pe serviciul Prime Video, cunoscut pentru emisiuni precum ”The Boys” şi ”The Marvelous Mrs. Maisel”, va fi lansată în SUA la începutul anului 2024, iar ulterior în alte ţări, pe parcursul anului.

Dacă clienţii din SUA nu doresc reclame, vor trebui să plătească suplimentar 2,99 dolari pe lună. Evenimentele live şi cele sportive vor continua să includă reclame în acest nivel, a spus compania în anunţul său.

Clienţii principali vor primi un e-mail în săptămânile premergătoare lansării publicităţii, care va include opţiunea de a se înscrie la nivelul fără reclame.

”Pentru a continua să investim în conţinut convingător şi să continuam să creştem această investiţie pe o perioadă lungă de timp, de la începutul anului 2024, emisiunile şi filmele Prime Video vor include reclame limitate”, a spus compania într-o postare de vineri.

Amazon a spus că intenţionează să aibă în mod semnificativ mai puţine reclame decât televiziunea prin cablu şi alţi furnizori de streaming”.

Prime Video se va alătura acum serviciilor de streaming rivale, inclusiv Netflix , Warner Bros. Max al Discovery şi Disney Hulu şi Disney+, care se bazează pe publicitate.

Opţiunile susţinute de publicitate nu numai că oferă consumatorilor o opţiune mai ieftină pe măsură ce lista de aplicaţii de streaming creşte, dar aduc şi o sursă suplimentară de venituri.

Companiile media, în special, au încercat o varietate de modalităţi de a face afacerea de streaming profitabilă, de la publicitate la combaterea partajării parolelor şi până la reducerea costurilor.

Netflix şi-a schimbat politica la sfârşitul anului trecut şi a început să ofere un plan de abonament mai ieftin, susţinut de reclame.

Netflix a adoptat târziu publicitatea, dar, pe măsură ce creşterea numărului de abonaţi a încetinit, compania a instituit opţiunea în efortul de a creşte veniturile.

Compania a eliminat recent cel mai ieftin plan fără reclame, pentru a obţine mai multe înscrieri pentru opţiunea de anunţuri.

Directorii companiei au spus că economia planului său cu publicitate este mai mare decât planul de bază şi că publicitatea este incrementală pentru veniturile şi profitul Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.