Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României la Londra - întrevedere cu polițiști români

Metro
Metropolitan Police politia Londra

Ambasadorul României la Londra, Laura Popescu, a avut o întrevedere cu câțiva dintre cei aproape 200 de polițiști români care lucrează în Metropolitan Police, anunță Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

„A fost o discuție foarte bună, consistentă, cu privire la activitatea acestora și la cazuistica pe care o au de gestionat. Ambasadorul României a apreciat deschiderea polițiștilor români față de propunerea de a se implica în campanii de informare publică prin care să se creasca gradul de conștientizare cu privire la fenomene precum violența domestică, traficul de persoane sau exploatarea prin muncă și în promovarea sprijinului pentru persoanele vulnerabile din comunitate.
A salutat faptul că polițiștii români s-au organizat într-o asociație, Romanian Metropolitan Police, care intră deja în al treilea an de existență. Este un format util pentru schimbul de experiență și împărtășirea de opinii cu privire la soluțiile care se impun în situațiile problematice cu care se confruntă de-a lungul activității lor„, adaugă Ambasada pe pagina sa de socializare.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.