Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Rusiei vine cu precizări despre nava scufundată în Marea Neagră: Naviga sub pavilionul Insulelor Comore

national.ro
nava scufundată

Ambasada Rusiei la Bucureşti precizează că nava ''Volgo Balt 179'', scufundată joi dimineaţă în Marea Neagră la 70 de mile marine de portul Constanţa, naviga sub pavilionul Insulelor Comore, nu al Federaţiei Ruse.

''Potrivit filialei Registrului maritim rus din Constanţa, nava 'Volgo Balt 179', scufundată dimineaţa, pe 11 martie, la 70 de mile marine de portul Constanţa, a navigat sub pavilionul Insulelor Comore, nu al Federaţiei Ruse, după cum au raportat anterior o serie de agenţii de presă româneşti'', transmite Ambasada Rusiei în România, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

Două persoane au murit, una este dată dispărută, iar zece au fost salvate, din totalul celor 13 membri de echipaj (cetăţeni ucraineni) ai cargoului care s-a scufundat, joi, în Marea Neagră.

Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian Mihălcioiu, a declarat pentru AGERPRES că nava "Volgo Balt 179" transporta cărbune din portul rusesc Rostov-pe-Don către portul Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.