Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA din Turcia se va redeschide miercuri după o alertă de securitate

www.dailysabah.com
arestat ambasada SUA Ankara

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Ankara se va redeschide miercuri şi va furniza toate serviciile obişnuite, a anunţat marţi purtătorul său de cuvânt, după ce misiunea diplomatică a fost închisă timp de două zile în urma unei alerte de securitate, transmite Reuters. 'Ambasada Statelor Unite la Ankara va funcţiona normal şi va furniza toate serviciile obişnuite începând de miercuri, 7 martie', a comunicat purtătorul de cuvânt al reprezentanţei diplomatice, David Gainer. 'Apreciem sprijinul puternic şi continuu pe care îl primim de la Poliţia naţională turcă pentru menţinerea în siguranţă a facilităţilor şi personalului nostru', a adăugat el, conform Agerpres.

Duminică, ambasada Statelor Unite în Turcia, vizată de un atentat sinucigaş în 2013, a anunţat că luni va fi închisă pentru public din cauza unei 'alerte de securitate'. În urma alertei, autorităţile turce au întărit măsurile de securitate la Ankara şi au lansat o operaţiune împotriva unor presupuşi militanţi ai SI.

Presa a relatat că forţele de securitate turce au arestat luni la Samsun, în nordul ţării, patru irakieni care plănuiau un atac asupra ambasadei americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.