Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA în Republica Moldova a înființat un nou fond, care vizează dezvoltarea conținutului de divertisment în limba rusă

Facebook
ambasada sua chisinau

Ambasada SUA în Republica Moldova a înființat un nou fond, care vizează dezvoltarea conținutului de divertisment în limba rusă. Potrivit Infotag, misiunea diplomatică a anunțat acest lucru pe pagina sa de facebook, menționând că fondul va fi administrat de IREX Moldova.

Proiectul „își propune să întărească rezistența Moldovei în fața influenței străine maligne prin sprijinirea producției și difuzării conținutului televizat de înaltă calitate în limba rusă, realizat în Republica Moldova”.

IREX Moldova a raportat că proiectul este conceput pentru 22 de luni și își propune să promoveze diversificarea programelor de divertisment de televiziune în limba rusă prin sprijinirea dezvoltării durabile și creative a industriei audiovizuale din Moldova.

Peste 40 de reprezentanți ai posturilor TV, companiilor de producție și studiourilor, producătorilor, creatorilor independenți de conținut video, regizorilor, scenariștilor și freelanceri au participat la primul eveniment din cadrul proiectului. Ei s-au reunit pentru a stabili contacte, pentru a face schimb de informații și idei și pentru a construi parteneriate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.