Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA la București trage semnalul de alarmă: înșelătorie folosind numele SUA

ambasada sua

Ambasada SUA la București trage un semnal de alarmă și raportează faptul că mai multe persoane au primit mail-uri fake prin care erau înștiințați că au fost selectați în programul Diversity Visa. Ambasada SUA arată faptul că acest program nu este activ, în această perioadă, el fiind deja încheiat, iar cei selecționați vor fi anunțați oficial după data de 7 mai.

”Secţia Consulară vă atrage atenţia: în ultimele zile un număr mare de persoane au fost contactate prin e-mail, pentru a fi înștiințate că au fost selecţionate în programul Diversity Visa cerându-li-se să completeze formulare cu datele lor personale.

Nu furnizaţi datele dumneavoastră personale unor pretinşi „consultanţi de viză”, care încearcă să vă păcălească oferindu-vă asistenţă contra unor sume de bani.

Vă reamintim că pentru programul DV 2023 participarea a avut loc în perioada 6 octombrie - 9 noiembrie 2021, iar singurul mod de a afla dacă aţi fost selecţionat este să verificaţi personal, după 7 mai 2022 pe pagina oficială de internet a Departamentului de Stat la: https://dvprogram.state.gov/.”, arată Ambasada SUA la București.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.