Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Suediei și-a ȘTERS postarea despre consilierul PSD care a amenințat și înjurat polițiștii: 'La noi, demnitarii nu se bucură de privilegii sau lux'

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Ambasada Suediei la București și-a continuat seria de postări cu un exemplu despre lipsa de privilegii a parlamentarilor și consilierilor de la Stockholm. Postarea vine după cazul consilierului PSD care a țipat și a înjurat polițiștii care au îndrăznit să îl oprească în trafic. Însă, după scurt timp, Ambasada și-a șters postarea.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț bombă despre Kovesi:Cerută de urgență la Parchetul UE

”În Suedia, nici miniştrii, nici parlamentarii, nici consilierii parlamentari nu se bucură de privilegii sau lux.

Nu au dreptul la maşină de serviciu, şofer, gărzi de corp, secretară sau asistenţi personali. Nu există imunitate parlamentară, astfel încât orice cetăţean poate fi anchetat. Birourile parlamentare sunt de fapt încăperi cu dimensiuni reduse, de până la 8 metri pătraţi.

Aceştia călătoresc folosind trenuri şi autobuze din transportul public în comun, la fel precum oricare alt cetăţean. Chiar şi preşedintele Parlamentului primeşte un card pentru transportul în comun.

Prim-ministrul este singurul care poate folosi o maşină de serviciu, aceasta fiind furnizată de structurile de siguranţă naţională”, a scris Ambasada Suediei pe Facebook, conform realitatea.net.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Postarea de pe pagina de Facebook a reprezentanței diplomatice a Suediei vine la puțin timp după cazul consilierul deputate PSD de Prahova.

Lucian Rădulescu, consilierul deputatei PSD Laura Moagher a fost oprit în trafic, iar reacţia sa când unul dintre polițiști l-a legitimat pentru că a oprit mașina într-un loc interzis a fost să-l sfideze și să-l amenințe.

Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, bărbatul a continuat discuția pe același ton și când a ajuns la Poliție, iar analizele au arăta că acesta consumase și alcool.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Imaginile au devenit virale pe internet după ce au fost distribuite de Marian Godină. Ulterior, a apărut şi reacția consilierului Lucian Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.