Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada Ucrainei reacționează după ce mai multe persoane din Bacău s-au costumat în soldați ruși

ambasada ucraina

Ambasada Ucrainei la București afirmă că simbolurile agresiunii rusești trebuie să fie interzise în toată lumea civilizată. Reacția a venit printr-un mesaj postat pe Facebook, după ce mai multe persoane într-o localitate băcăuană s-au costumat în soldați ruși, informează Rador.

Comunicatul precizează că incidentul a avut loc în ziua în care Ucraina a fost supusă unui atac masiv cu rachete din partea Federației Ruse. Ambasada și-a manifestat convingerea ca asemenea manifestare contrazice dispoziției poporului român, care și-a exprimat sprijinul necondiționat pentru Ucraina, războiul declanșat de către Rusia și speră că acest eveniment va fi evaluat corespunzător de către societatea română.

Reprezentanții Kievului fac apel la instituție să efectueze o anchetă rapidă și detaliată a evenimentului. Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a deschis un dosar penal în care fac cercetări după ce, în cadrul unei parade cu mascat din comuna Berzunți, mai multe persoane s-au consumat în soldați rușii şi au defilat cu autovehicule imitând pe cele militare, având inscripționat litera Z.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.