Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadoarea Olandei, concediu alături de un condamnat pentru corupţie şi un arestat pentru trafic de cocaină (presă)

stella-ronner-grubacic-101

Hotelul Teleferic din Poiana Brașov a găzduit în acest sezon multe vip-uri locale dar nu numai. Un grup care a atras atenţia încă de pe data de 30 decembrie a fost acela al Excelenţei Sale Stella Ronner Grubacic, Ambasador al Olandei.

Potrivit cancan.ro, ambasadoarea, o critică a diferitor măsuri guvernamentale, dar şi a legilor justiţiei, şi-a petrecut vacanţa de Revelion alături de soţ şi fiu, dar şi de câţiva apropiaţi.

Vezi și: Ai mașină mai veche de 12 ani? Anul 2018 îți aduce o veste proastă: Noua lege privind ITP

Grupul de prieteni „olandezi” şi-a petrecut seara de 30 decembrie în barul de la Teleferic. Grupul era format din celebrul poliţist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de cocaină cu “Pablo Escobar al României” (Dan Chioru’), venit cu soţia, celebrul asfaltator Nelu Iordache, condamnat recent la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, venit cu soţia, potrivit sursei citate. În plus, la masă a mai fost și Orlando, Regele Condimentelor, un afacerist cu o bună reputaţie.

Ambasadele Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Olandei şi Suediei în România au transmis în decembrie 2017 un comunicat comun, în care atrăgeau atenţia că modificarea în Parlament a legilor justiţiei, precum şi amendamentele depuse la Codurile Penale, riscă să pună în pericol progresele făcute de ţara noastră în domeniul reformelor din justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.