Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul din Belarus a propus înfrăţirea municipiului Giurgiu cu un oraş din ţara sa

Primaria-Giurgiu

Ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, aflat într-o vizită în municipiul Giurgiu, a propus administraţiei locale înfrăţirea cu un oraş din ţara sa, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, şefa Biroului Relaţii Externe, Cooperare şi Promovare din cadrul Primăriei oraşului, Georgiana Saltelechi.

"Primăria municipiului Giurgiu a fost gazda unei întâlniri între Excelenţa Sa, Ambasadorul Belarusului, Andrei M. Grinkevich şi primarul Nicolae Barbu. În cadrul vizitei efectuate marţi, 18 iunie, au fost abordate discuţii despre proiectele care sunt în implementare în municipiul Giurgiu, dar şi despre o posibilă înfrăţire a oraşului Giurgiu cu o localitate din Belarus", a spus Georgiana Saltelechi.

Ea a adăugat că ambasadorul a fost foarte impresionat de clipurile de prezentare a municipiului Giurgiu şi a declarat că "ar trebui să luăm în calcul o înfrăţire a municipiului Giurgiu cu o localitate asemănătoare din Belarus", el lansând invitaţia de a vizita câteva oraşe din Belarus pentru ca şi giurgiuvenii să îşi formeze propria opinie despre ţara.

Municipiul Giurgiu este înfrăţit, din anul 1997, cu oraşul Ruse, Bulgaria, iar de-a lungul timpului s-a mai înfrăţit cu oraşe din Grecia, Ungaria, Turcia, Ucraina, Israel, ultima înfrăţire fiind realizată în urmă cu o săptămână cu oraşul Cruzeşti din Republica Moldova când o delegaţie din Cruzeşti a efectuat o vizită în Giurgiu pentru un schimb de experienţă privind accesarea proiectelor cu fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.