Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Paul Brummell, dialog cu studenţi şi profesori de la SNSPA

paul brummell

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, s-a întâlnit marţi cu studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, unde a susţinut o prelegere pe tema parteneriatului bilateral, urmată de o dezbatere despre sistemul britanic de învăţământ.

Potrivit unui comunicat al SNSPA, transmis Agerpres, dezbaterea a vizat teme actuale legate de sistemul britanic de învăţământ superior, prezenţa universităţilor din Marea Britanie în primele poziţii ale clasamentelor internaţionale, continuarea parteneriatelor SNSPA cu universităţile britanice, cum este cel cu Universitatea Sheffield, sau despre Brexit.

La finalul evenimentului, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, i-a înmânat ambasadorului Brummell diploma şi medalia aniversară "SNSPA 25 plus 1", pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea relaţiilor internaţionale.

"Oferim această medalie personalităţilor din spaţiul românesc sau internaţional care reprezintă exemple pentru studenţii noştri. Domnul ambasador Paul Brummell este un model pentru comunitatea SNSPA şi pentru societatea românească", a spus Remus Pricopie.

Diplomatul britanic a mărturisit că, dintre toate activităţile de pe agenda sa, întâlnirile cu studenţii îi aduc una dintre cele mai mari satisfacţii.

"Este o bucurie pentru mine să văd că sunteţi viitorul României şi vreau să vă urez succes tuturor. Aveţi un rol important pentru societate", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.