Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul României în Italia, George Bologan, de Ziua Națională: 'Patriotismul este contrariul corupţiei şi al iresponsabilităţii'

afaceri.ro
george bologan

Ambasadorul României în Italia, George Bologan, felicită "România europeană" şi pe "toţi românii care cultivă sentimentul omeniei şi sunt adevăraţi ambasadori de imagine ai neamului în lume", într-un mesaj postat pe Facebook cu prilejul Zilei Naţionale a României, potrvit AGERPRES.

În mesajul său, ambasadorul transmite totodată "mulţumiri celor care îi onorează numele şi prestigiul, pentru că astăzi despre asta este vorba, nu despre o zi în care fluturăm bine intenţionaţi mesaje virtuale frumoase ca formă dar care pentru mulţi sunt fără conţinut".

Vezi și: VIDEO - Decor de basm la Casa Albă înainte de Crăciun. Ce ornamente a ales Melania Trump

Ambasadorul face apel la "patriotism", despre care afirmă că "este un mod de viaţă, este o cultură profundă care inspiră un comportament responsabil, solidar, atitudini motivate de curajul înaintaşilor şi al celor care au scris cu sângele lor paginile de istorie ale neamului".

"Patriotismul este contrariul corupţiei şi al iresponsabilităţii. Modelele celor care au crezut în energia şi puterea acestui neam nu ne exonerează de la rolul pe care trebuie să ni-l asumăm azi făcând astfel încât şi noi peste ani să fim modele pentru cei care vor urma", conchide ambasadorul României în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.