Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul rus la Londra ÎL SPULBERĂ pe Alexei Navalnîi: 'Se comportă ca un huligan şi încearcă să încalce fiecare regulă stabilită'

Twitter
Alexei Navalnîi

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Andrei Kelin, a declarat pentru BBC că opozantul Alexei Navalnîi nu este în pericol să moară în închisoare, anunță news.ro.

“Bineînţeles că nu va fi lăsat să moară în închisoare. Însă pot spune că domnul Navalnîi se comportă ca un huligan şi încearcă să încalce fiecare regulă stabilită”, a spus Kelin, precizând că Navalnîii încearcă “să atragă atenţia”.

Andrei Kelin a menţionat că Navalnîi, încarcerat pentru o perioadă de doi ani şi jumătate, va fi eliberat mai devreme dacă “se va comporta normal”.

Zilele trecute, medici apropiaţi ai lui Alexei Nanalnîi au cerut să li se permită să îl vadă pe opozantul rus, care este bolnav şi în greva foamei, ei spunând că bărbatul poate suferi în orice moment un stop cardiac.

Navalnîi a intrat în greva foamei la 31 martie în semn de protest faţă de condiţiile de detenţie din Colonia penitenciară numărul 2 de la Pokrov, situată la 100 de kilometri est de Moscova, cunoscută drept una dintre cele mai dure din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.