Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Rusiei: Construcția gazoductului 'Nord Stream 2' se află în faza sa finală de realizare

themoscowtimes.com
Nord Stream 2

Construcția gazoductului ”Nord Stream-2” se află în faza sa finală de realizare; până la terminarea lui completă mai rămân câteva săptămâni, a anunțat ambasadorul Rusiei în Germania, Serghei Neciaev, într-un interviu acordat cotidianului ”Izvestia”.

Pornim de la faptul că înțelegerea dintre SUA și Germania nu va avea influență asupra ritmului de realizare și a termenelor de finalizare, a menționat diplomatul. El a mai explicat că Washingtonul și Berlinul nu au încheiat un acord în privința ”Nord Stream-2”. Este vorba despre o declarație comună, care nu este un document obligatoriu din punct de vedere juridic pentru părțile semnatare. Cu atât mai mult pentru Rusia, care nu a participat la elaborarea lui – el nu implică nici un fel de obligații concrete.

Comentând interviul, ”Rossiiskaia gazeta” amintește că, la sfârșitul lunii iulie, compania-operator a proiectului ”Nord Stream 2” a anunțat că gazoductul este construit în proporție de 99%. Compania a menționat că nava specializată în amplasarea conductelor, ”Akademik Cerski”, a îndeplinit în totalitate volumul de lucrări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.