Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Rusiei la Washington: Rusia și SUA au un dialog discret legat de atacurile cibernetice

Anatoli Antonov

Rusia și Statele Unite poartă un dialog între departamentele de profil în problema atacurilor cibernetice asupra infrastructurii critice a ambelor țări, a declarat ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, citat de agenția TASS.

Statele Unite ne spun: Auziți, prieteni, sunt acolo, la voi, niște ruși care încearcă să intre în portofelele noastre, care atacă obiective ale infrastructurii noastre critice; trebuie să faceți ordine acolo”, a spus diplomatul. Vreau să vă spun, a adăugat el, ”că în această privință se desfășoară un dialog închis, serios și confidențial între departamentele corespunzătoare”.

Ambasadorul rus a arătat că, la conferințele de presă ale președintelui SUA, Joe Biden, ”nu se aud acuzații că guvernul rus se află în spatele acestor atacuri ale hackerilor”. Antonov a adăugat că el i-a înștiințat pe colegii americani în legătură cu atacurile cibernetice asupra servelor rusești din timpul ”Liniei directe” pe care președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut-o, recent, cu cetățenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.