Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticile l-au înfuriat! Ambasadorul Rusiei s-a dezlănțuit la adresa Washingtonului: 'Cursul pe care-l urmează îndreaptă lumea către un scenariu catastrofal'

 Anatoli Antonov

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a acuzat Occidentul că a declanșat un război hibrid împotriva Rusiei pe teritoriul acesteia. Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, a declarat că Statele Unite și aliații săi au declanșat un război hibrid total împotriva Federației Ruse, pe propriul ei teritoriu, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

''Americanii și aliații lor au declanșat un război hibrid total împotriva Rusiei pe propriul nostru teritoriu'', a spus diplomatul.

El a adăugat că Statele Unite profită de aliații săi din Alianța Nord-Atlantică, finanțând renașterea complexului din industria americană a apărării. Potrivit lui Antonov, complexul din industria apărării al SUA nu a primit astfel de bani nici în timpul Războiului Rece.

Antonov, în numele autorităţilor de la Moscova, a avertizat Washingtonul că de fapt cursul pe care-l urmează îndreaptă lumea către un scenariu catastrofal.

El a mai declarat că nimeni din conducerea rusă nu a lansat amenințări că va folosi armele nucleare.

Acesta a fost comentariul ambasadorului rus la reacția comunității mondiale la afirmaţiile lui Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, potrivit căreia înfrângerea unei puteri nucleare într-un conflict convențional ar putea duce la un război nuclear.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.