Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA în România, mesaj de recunoştiinţă pentru eroii crizei coronavirusului: 'O sursă de inspiraţie pentru noi toţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Zuckerman

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a transmis, luni, un mesaj de recunoştinţă pentru eroii crizei noului coronavirus: „Angajamentul ferm, o sursă de inspiraţie pentru noi toţi”, spune Zuckerman, anunță MEDIAFAX.

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman a transmis că își exprimă recunoștința profundă pentru sacrificiile eroice ale personalului de intervenție de urgență.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

„Dragi prieteni, în aceste momente de criză vreau să-mi exprim recunoştiinţa profundă pentru sacrificiile eroice ale personalului de intervenţie de urgenţă, ale profesioniştilor din domeniul medical, ale miilor de voluntari, ale angajaţilor instituţiilor de aplicare a legii şi ale personalului militar, ale furnizorilor de bunuri şi servicii esenţiale, ale personalului reţelelor de distribuţie şi ale şoferilor care efectuează livrări”, a spus ambasadorul.

Acesta a mai spus că această criză a adus provocări nemaiîntâlnite la nivel global, „dar în ciuda riscurilor, dumneavoastră răspundeţi la aceste provocări direct pentru a ne ajuta pe toţi, deopotrivă românii şi oaspeţii străini”.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

„Angajamentul dumneavoastră ferm faţă de siguranţa noastră şi eforturile de a ne oferi bunuri esenţiale, precum alimentele şi medicamentele, în timpul acestei pandemii sunt o sursă de inspiraţiei pentru noi toţi. Împreună ne exprimăm respectul pentru dumneavoastră, aceia care puneţi nevoile celorlalţi mai presus decât pripriile nevoi. Vă mulţumim, Dumnezeu să ne binecuvânteze”, a mai spus Adrain Zuckerman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.