Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA în Ucraina, consternat de atacurile asupra Kievului: Partenerii noștri se vor asigura că cei responsabili sunt trași la răspundere

telegram
kiev bombardament

Ambasadorul SUA în Ucraina, consternat de atacurile asupra Kievului: Partenerii noștri se vor asigura că cei responsabili sunt trași la răspundere

Bridget Brink, ambasadorul SUA în Ucraina, se declară „consternată” de atacurile cu rachete rusești asupra unei clădiri rezidențiale și a unei grădinițe din centrul Kievului, anunță mediafax.

„În timp ce Kremlinul își continuă atacurile nediscriminatorii asupra civililor ucraineni, SUA și partenerii noștri vor urma toate căile pentru a se asigura că cei responsabili de atrocități sunt trași la răspundere”, a scris ambasadorul pe Twitter.

Președintele american Joe Biden i-a îndemnat duminică pe aliați „să rămână uniți” împotriva Rusiei, în timp ce liderii mondiali s-au întâlnit la un summit G7 la Munchen, în Germania.

Se așteaptă ca summitul să fie dominat de invazia Moscovei în Ucraina și de impactul asupra aprovizionării cu alimente și energie în întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.