Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC37, în județul Vaslui

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC 37, între localităţile Hoceni şi Urlaţi, potrivit unui apel înregistrat la numărul de urgenţă 112, au informat autorităţile din Vaslui.

La faţa locului se deplasează un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rurale 4 Huşi pentru sprijin, iar reprezentanţii Consiliul Local au fost solicitaţi pentru a lua măsuri specifice în vederea deblocării drumului, potrivit Agerpres.

Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic, circulaţia pe mai multe drumuri a fost îngreunată, iar două drumuri judeţene au fost închise circulaţiei.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Vaslui, DJ 284 este închis între Arsura şi Ghermăneşti. În zonă vântul viscoleşte zăpada şi se intervine cu dificultate. O situaţie similară se înregistrează pe DJ 244 K. Tanacu - Vineţeşti, care este închis circulaţiei rutiere.

Autorităţile fac apel la participanţii la trafic să evite aceste sectoare de drum şi să folosească rutele alternative.

În ultimele ore, pe şoselele din judeţul Vaslui s-au produs o serie de evenimente rutiere din cauza condiţiilor meterologice nefavorabile, mai multe maşini derapând sau ieşind de pe partea carosabilă. Accidentele nu s-au soldat cu victime.

În perioada 27 ianuarie, ora 10,00 - 29 ianuarie, ora 10,00, judeţul Vaslui se află sub avertizarea meteorologică de vreme severă ce vizează căderi de precipitaţii şi intensificări ale vântului, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.