Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambulanţă spulberată: Medicul, asistentul şi pacienta au fost luați cu SMURD-ul

dcnews.ro
isu smurd 112

UPDATE 20 ianuarie, ora 18:30

”Din primele date, un autoturism care circula pe direcţia Bistriţa-Dej şi era condus de un bărbat de 57 de ani din Bistrita a intrat în coliziune cu o ambulanţă, condusă de un bărbat 46 de ani din Bistriţa. În urma impactului, autospeciala a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 46 de ani şi a trei pasageri din autovehicul condus de acesta”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Știrea inițială

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş, în urma căruia echipajul medical şi pacienta pe care o transportau spre o clinică din Cluj-Napoca au fost răniţi, potrivit datelor transmise de managerul SAJ, Annabella Muzsi.

"Azi, 20.01.2024, în jurul orei 14.50, o ambulanţă C2 a SAJ BN, care derula un transfer de urgenţă a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Şieu-Măgheruş. Din accident a rezultat rănirea pacientei, a medicului şef de echipaj şi a asistentului,dar toţi trei sunt conştienţi, cooperanţi, aparent fără leziuni care să le pună viaţa în pericol", a informat Annabella Muzsi.

Şoferul ambulanţei şi cel al autoturismului implicat în accident nu prezentau leziuni, la o primă evaluare, scrie agerpres.ro.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la spitalul din Bistriţa, pentru investigaţii de specialitate.

La accident s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.