Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambulatoriul pentru Adulţi de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu, modernizat din fonduri europene

Spitalul Sfantul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, anunţă, vineri, că o nouă investiţie din fonduri europene este aproape gata, respectiv Ambulatoriul pentru Adulţi de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu. Valoarea proiectului depăşeşte 10 milioane de lei, informează News.ro.

”O nouă investiţie din fonduri europene se află în prag de finalizare: Ambulatoriul pentru Adulţi de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" Sibiu. În mai puţin de un an şi jumătate, firma sibiană NV Const SRL a ridicat clădirea ce numără trei etaje, care va adăposti laboratoare de analize medicale, saloane dedicate spitalizării de zi, cabinete de psihiatrie, neurologie, medicină internă şi endocrinologie”, a scris, vineri dimineaţă, pe Facebook, Daniela Cîmpean.

Preşedintele CJ Sibiu a precizat că, pentru realizarea investiţiei, Consiliul Judetean Sibiu a obţinut 10,69 milioane lei din fonduri europene nerambursabile, prin POR 2014-2020, şi a contribuit, din bugetul propriu, cu 213 mii lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.