Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 10.000 de lei pentru societatea de salubrizare din Deva, după ce din maşinile de gunoi a curs levigat pe străzi

Operatorul regional de colectare şi transport a deşeurilor a fost amendat, marţi, de Poliţia Locală Deva, cu 10.000 de lei, deoarece din maşinile de gunoi ale companiei se produc scurgeri de lichid urât mirositor care ajunge pe străzile din oraş, potrivit Agerpres.

Potrivit primarului municipiului Deva, Florin Oancea, administraţia locală a notificat marţi operatorul de salubritate ca în termen de 24 de ore să ia măsurile care se impun pentru eliminarea acestui disconfort.

"Primăria Municipiului Deva a somat operatorul de salubritate Brai-Cata să elimine urgent scurgerile din maşinile de gunoi, iar Poliţia Locală Deva a aplicat astăzi (marţi, n.red.) operatorului amenzi în valoare totală de 10.000 lei. (...) Având în vedere numărul foarte mare de sesizări pe care Primăria Municipiului Deva le primeşte zilnic privind petele de mizerie şi scurgerile de deşeuri menajere care provin din maşinile de gunoi, vă solicităm ca în termen de 24 de ore de la primirea prezentei să luaţi cât mai urgent măsurile care se impun pentru eliminarea acestui disconfort, precum şi a mirosurilor insuportabile care rămân în urma acestora, prin spălarea şi dezinfectarea căilor de acces", a notat pe pagina sa de socializare primarul din Deva.

Conform edilului local, străzile pe care s-au identificat scurgeri de levigat sunt Lucian Blaga, Andrei Şaguna, Avram Iancu, Iuliu Maniu, Mihai Eminescu, Nicolae Bălcescu, Horea, Progresului, Mihail Kogălniceanu, artere situate în partea relativ centrală a municipiului Deva.

Primăria susţine că în situaţia în care operatorul de salubritate nu va spăla şi dezinfecta cele nouă străzi, atunci administraţia locală va face singură aceste servicii, urmând ca lucrările să fie facturate către compania de transport şi colectare a gunoiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.