Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenda drastică pentru Franck Ribery din cauza insultelor la adresa celor car îl critică pe pagina de socializare

www.fourfourtwo.com
Franck Ribery

Clubul Bayern Munchen a anunţat că îl va amenda drastic pe Franck Ribery pentru insultele grosolane adresate de acesta celor care l-au criticat pe reţelele de socializare, informează AFP preluată de news.ro.

“Am vorbit cu Franck şi l-am anunţat că îi vom da o amendă mare. El a acceptat situaţia”, a spus directorul sportiv al grupării bavareze, Hasan Salihamidzic. “A folosit cuvinte pe care noi, FC Bayern, nu le putem accepta şi pe care Franck nu are dreptul de a le folosi, fiind un model pentru alţii şi jucător la FC Bayern”, a adăugat el.

Salihamidzic nu a precizat valoarea amenzii. “Va fi însă foarte mare”, i-a asigurat el pe jurnalişti.

Totul a pornit joi, după ce fotbalistul francez a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ în care apărea într-un restaurant, unde comandase o friptură acoperită cu foiţă de aur. Imediat au apărut speculaţii cu privire la preţul fripturii şi comentarii injurioase la adresa jucătorului. Nervos, Ribery a reacţionat, sâmbătă, printr-un mesaj vulgar la adresa celor care l-au criticat.

Hasan Salihamidzic a precizat că jucătorul nu a plătit friptura respectivă, deoarece se afla în restaurant în calitate de invitat. În plus, Ribery a reacţionat dur pentru că a fost înjurat.

“Franck a fost înjurat şi insultat. Şi nu doar Franck, ci şi soţia sa însărcinată, copilul său şi mama sa, care în prezent este în spital, operată. Franck a vrut să se apere şi să îşi apere familia. Are tot dreptul să o facă, îl susţin în această privinţă, dar din nefericire a derapat total”, a afirmat Salihamidzic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.