Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă MAXIMĂ pentru unul dintre marile lanțuri de supermarketuri din Capitală

amenda

Luminatorul unui bloc din sectorul 4 al capitalei, transformat în depozit și devenit focar de infecție pentru locatari. Asta au descoperit astăzi, inspectorii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 , în urma unui control la unul dintre magazinele apartinând unuia dintre marile lanțuri de supermarketuri din capitală.

Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi locatari au depus sesizări.

"Locatarii unui bloc situat pe bulevardul Giurgiului din sectorul 4 au sesizat autoritățile de faptul că sănătatea lor este pusă în pericol de un comerciant care a transformat spațiul comun de la parterului blocului în care își desfășoară activitatea într-un focar de infecție. Iar în loc să mențină curățenia, atât în zona căilor de acces ale locatarilor, pe care de altfel le-a blocat, cât și în imediata apropiere a produselor pe care le comercializează, de-a lungului timpului, angajații magazinului alimentar au folosit luminatorul blocului pentru a depozita gunoiul. Deșeuri rezultate din urma constucțiilor, resturi menajere, aparate electrocasnice defecte, toate acestea au fost “colectate” chiar lângă ferestrele locatarilor în condiții imposibil de suportat.", se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4 remis ŞTIRIPESURSE.RO.

"Neglijența comerciantului nu a rămas nesancționată. Urmare a celor constatate, oamenii legii au aplicat amenzile maxime și i-au impus comerciantului să igienizeze spațiul de îndată. Pentru a preîntîmpina astfel de situații și pentru verificarea funcționării în legalitate, inspectorii Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 vor continua seria controalelor similare la toți agenții comerciali care își desfășoară activitatea pe raza sectorului 4.", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Capitala, sub zodia protestelor: 8.000 de persoane ies mâine în stradă. Sindicaliştii AMENINŢĂ cu greva .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.