Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă pentru Antena 3 pentru cuvintele ”Jos Băsescu!”

antena 3

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, amendarea postului Antena 3 cu 15.000 de lei, pentru emisiunile "Sinteza zilei" in care a fost invitat Julio Iglesias Jr. si "In gura presei", in care Mircea Badea a facut afirmatii jignitoare la adresa lui Catalin Prisacariu, informeaza Mediafax.

Citește și: LOVITURĂ DNA pentru Liviu Dragnea: Ce a făcut el la Referendum e grav și trebuie pedepsit

CNA a discutat, in sedinta de marti, editia din 14 mai a emisiunii "Sinteza zilei", in care a fost invitat cantaretul Julio Iglesias Jr. si in care, la finalul acesteia, artistul a spus in limba romana "Jos Basescu", la solicitarea moderatorului, Mihai Gâdea, precum si editia "In gura presei" din 5 - 6 aprilie (ora 23.57), cand Mircea Badea a facut in mod repetat afirmatii ce pot fi considerate jignitoare si licentioase la adresa fostului prezentator B1 TV Catalin Prisacariu.

Citește și: SCANDAL imens cu Sorin Oprescu și gardienii de la arestul Poliției București

In urma discutiilor, CNA a decis amendarea postului Antena 3 cu suma de 15.000 de lei.

Astfel, membrii CNA Viorel-Vasile Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Laura Georgescu, Valentin Jucan si Lorand Turos au votat "pentru" aplicarea sanctiunii, iar Monica Gubernat si Rasvan Popescu au votat "impotriva".

Citește și: BOMBĂ în dosarul Sorin Oprescu: Rareș Bogdan și Cozmin Gușă veneau cu surse de la DNA

In urma difuzarii emisiunii "Sinteza Zilei", CNA a primit 21 de reclamatii privind momentul in care Mihai Gâdea l-a determinat pe Julio Iglesias Jr. sa rosteasca in limba romana "Jos Basescu".

Una dintre sesizarile transmise Consiliului a fost chiar din partea reprezentantei lui Julio Iglesias, tatal lui Julio Iglesias Jr., in Romania, Gabriela Ristea, dupa cum a confirmat aceasta, pentru Mediafax, dupa transmiterea reclamatiei, respectiv dupa emisiunea din luna mai.

Citește și: HALUCINANT Ce le-a zis Oprescu procurorilor: Banii aparțin tatălui meu mort, am uitat de ei

Radu Herjeu a spus, in sedinta de marti, ca ceea ce s-a intamplat in emisiunea "Sinteza Zilei" in care a fost invitat Julio Iglesias Jr. a fost o atingere adusa "demnitatii si respectabilitatii omului", iar atitudinea moderatorului este "greu de calificat".

In emisiunea "In gura presei" din 5 - 6 aprilie (ora 23.57), Mircea Badea a facut in mod repetat afirmatii ce pot fi considerat jignitoare si licentioase, la adresa fostului prezentator B1 TV Catalin Prisacariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.