Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă uriașă pentru UTA, Laurențiu Reghecampf a fost suspendat două meciuri

www.bzv.ro
Reghecampf

AFC UTA Arad a fost amendat cu suma de 16.875 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în şedinţa sa de miercuri, din cauza incidentelor produse la meciul cu Rapid.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a primit o suspendare de două jocuri şi o amendă de 5.000 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Farul Constanţa, câştigat cu 3-0 de formaţia din Bănie, la Ovidiu, în play-off, scrie agerpres.ro.

''În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Reghecampf Laurenţiu cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei. În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Reghecampf Laurenţiu cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei. În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei'', se arată în decizia comisiei, publicată pe site-ul LPF.

Clubul Farul a fost sancţionat, ''în baza art. 82.1 si 3.a şi c raportat la art. 83.2.b din RD'', cu o penalitate sportivă de 11.250 de lei.

Atacanţii Adrian Petre (Farul), Christian Irobiso (Dinamo) şi fundaşul Mateo Susic (CFR Cluj) au primit fiecare suspendări pentru trei jocuri şi amenzi de 5.000 de lei, după cartonaşele roşii primite în meciurile jucate în weekend-ul trecut.

Clubul FC U Craiova 1948 a fost sancţionat cu o amendă de 5.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu CS Mioveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.