Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă usturătoare pentru clubul Bayern Munchen, după ce fanii au aruncat cu fumigene la meciurile din Liga Campionilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam suporteri petarde fumigene Steaua

UEFA a amendat Bayern Munchen cu 40.000 de euro pentru folosirea de către suporterii săi a fumigenelor la mai multe meciuri din Liga Campionilor şi a ameninţat că le va interzice fanilor să participe la viitoarele deplasări în principala competiţie europeană, anunță news.ro.

Într-un comunicat, clubul bavarez a precizat că a fost sancţionat pentru "utilizarea de artificii şi dispozitive pirotehnice interzise, precum şi pentru aruncarea de obiecte din tribune în timpul meciurilor din Liga Campionilor", în special pe stadionul Parken din Copenhaga, în timpul victoriei germanilor cu 2-1 din octombrie.

De asemenea, clubul a primit o interdicţie de doi ani cu suspendare pentru fanii care vor cumpăra bilete la următorul meci din deplasare din Liga Campionilor. Luni, Bayern a făcut un "apel urgent" către fanii săi să "se abţină pe viitor de la folosirea dispozitivelor pirotehnice pe stadion şi de la un comportament inadecvat".

Echipa bavareză, liderul grupei A şi calificată în optimi, va întâlni, marţi pe Manchester United, care va avea nevoie de un miracol - o victorie împotriva celor de la Munchen şi o remiză între Copenhaga şi Galatasaray - pentru a mai spera să-şi continue campania în cupele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.