Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințat cu destituirea, Trump primește sfaturi de la un fost președinte american: 'Să spună adevărul și să posteze mai puțin pe Twitter'

Vox
Donald Trump

Fostul preşedinte american Jimmy Carter îi dă două sfaturi simple actualului preşedinte Donald Trump, vizat de o procedură de destituire, şi anume să spună adevărul şi să posteze mai puţin pe Twitter, relatează AFP, conform news.ro.

Întrebat la MSNBC despre atitudinea locatarului Casei Albe - care cataloghează audierile organizate în Congres în scandalul ucrainean drept un ”tribunal fals” -, fostul preşedinte democrat s-a arătat foarte critic.

Ana Birchall a răbufnit - ce spune despre controversata SIIJ: 'Nu o să-mi bat niciodată joc de CV-ul meu, nu consider că este normal'

”Cred că nu este în adecvare cu ceea ce aşteaptă americanii”, a declarat marţi Jimmy Carter, care tocmai a împlinit vârsta de 95 de ani.

”În cazul în care continuă să nu coopereze şi să împiedice să se prezinte probe în Camera Reprezentanţilor şi Senat, atitudinea sa va deveni, în ea însăşi, alt element care ar putea să fie folosit împotriva lui”, a spus Carter.

”Sfatul meu ar fi să spună adevărul (...) şi să posteze mai puţin pe Twitter”, îl îndeamnă pe miliardarul republica cel de-al 39-lea preşedinte al Statelor Unite, aflat la putere din 1977 în 1981.

Primul preşedinte din istoria americană care atinge vârsta de 95 de ani, Jimmy Carter s-a rănit la cap duminică, după ce a căzut la domiciliul său, în statul Georgia.

Cu toate acestea, el este activ pe un şantier umanitarîncă de a doua zi, cu faţa tumefiată şi acoperită cu un pansament care ascunde 14 puncte de sutură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.