Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințări directe la adresa seniorilor PNL: ”Vor plăti!”

PNL
După ce la Dolj a fost executată conducerea Biroului Politic din Craiova, acum a venit rândul unei alte organizații să intre în focuri. Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, le-a transmis, marţi, un avertisment seniorilor din filiala pe care o conduce, care 'au ales să stea acasă' în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, spunând că Biroul Politic Judeţean (BPJ) şi Delegaţia permanentă 'le vor hotărî soarta' după alegerile din 25 mai. ”'Tonul în PNL îl dau tinerii, o echipă de tineri cum PNL în judeţul Bistriţa-Năsăud, spun eu, nu a avut niciodată. Ei sunt cei care ne împing înainte, care au deja un alt ritm şi cei care nu pot ţine ritmul cu noi, şi aici mă refer la o parte din seniorii partidului, au ales să stea acasă, să facă non-kombat. Dar eu le transmit, încă de la început, că după această campanie electorală să nu se aştepte la nimic. La nimic”, a spus Dolha.

Liderul liberalilor bistriţeni a precizat că unii dintre aceşti seniori ocupă funcţii importante în organizaţie, motiv pentru care există posibilitatea sancţionării acestora. 

'După această campanie electorală, pe 26 sau 27 mai, facem o analiză, cine a muncit şi cine n-a muncit. Mi se pare firesc ca BPJ şi Delegaţia permanentă să le hotărască soarta, pentru că sunt oameni politici. Dacă sunt oameni politici, Delegaţia permanentă trebuie să hotărască asta. Nu muncesc tinerii şi alţii ocupă funcţii, că nu e normal. Vremea meritocraţiei în PNL Bistriţa-Năsăud începe de acum, de la europarlamentarele din 2014, asta le promit eu', a mai declarat Stelian Dolha.

Unul dintre cei vizaţi a fost vicepreşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Dorin Popescu, şi, întrebat dacă acesta s-a implicat în campania electorală, Dolha a răspuns: 'mai puţin'.

'Domnul Dorin Popescu se implică acum la Consiliul Judeţean, este vicepreşedinte la CJ, am înţeles că au activităţi intense. Până acum mai puţin (s-a implicat - n.r.)', a afirmat Dolha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.