Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 350.000 de lei, în urma verificării respectării măsurii de izolare şi a suspendării activităţii unor firme

amenda

Prefectura Sibiu anunţă, vineri,, într-un comunicat de presă, că au fost date amenzi de 350.000 de lei în urma verificărilor respectării măsurii de izolare la domiciliu şi a controalelor privind suspendarea activităţii unor firme.

"S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 197 de persoane şi 10 societăţi comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activităţii. În ceea ce priveşte sancţiunile contravenţionale, au fost aplicate 264 sancţiuni în valoare de 350.000 lei", precizează Prefectura Sibiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Conform sursei citate, circa 400 de poliţişti, jandarmi şi militari au desfăşurat 252 misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19.

De asemenea, au fost conduse 30 persoane în centrele de carantină şi 18 persoane au fost mutate din izolare la domiciliu, în carantină instituţionalizată, întrucât acestea nu au respectat prevederile legale incidente.

"Poliţiştii sibieni au continuat acţiunile pe raza judeţului Sibiu, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în vederea punerii în aplicare şi verificării respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr. 3. În urma acţiunilor au fost depistate 118 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei", mai informează Prefectura Sibiu.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, face apel la toţi cetăţenii să respecte măsurile impuse pe durata stării de urgenţă, prin ordonanţele militare, să evite deplasările, să fie în permanent contact cu persoanele vârstnice care sunt cele mai expuse în această perioadă, să prezinte lucrătorilor MAI documentele solicitate care atestă motivul, respectiv urgenţa circulaţiei în afara locuinţei şi să se informeze din surse oficiale.

La nivelul judeţului Sibiu sunt 3.674 de persoane izolate la domiciliu şi 159 de persoane în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.