Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 8.000 de lei, aplicate după verificarea a sute de firme şi mijloace de transport, în județul Alba

axanews.ro
amenzi amenda politia

Autorităţile cu atribuţii de control au aplicat amenzi de 8.000 de lei după verificarea a sute de firme şi mijloace de transport în cadrul acţiunii care vizează modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă, informează, vineri, un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) informează Agerpres.

"Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificaţi 190 de agenţi economici cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a celor de distanţarea socială, în zonele aglomerate de pe raza administrativ-teritorială a judeţului Alba. De asemenea, au fost verificate 229 de mijloacele de transport, pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. În urma controalelor, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, din care 3 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală potrivit Legii 55/2020, 6 pentru fapte de natură economică şi 5 la Legea 61/1991 pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancţiunilor a fost de 8.000 de lei", menţionează sursa citată.

Acţiunile organizate în sistem integrat vor continua şi la sfârşitul acestei săptămâni, în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială, precum şi a prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.