Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de 85.000 lei aplicate în această lună de comisarii pentru protecţia consumatorilor

"De la începutul acestei luni, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Giurgiu a realizat o serie de acţiuni de control, pentru a verifica modul în care este respectată legislaţia în vigoare, în domeniu, la diverşi operatori economici şi ca urmare a unor mesaje transmise în mediul online de consumatorii giurgiuveni. Astfel, la cinci operatori economici din judeţul Giurgiu, au fost constatate abateri grave de la legislaţia privind protecţia consumatorilor", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de CJPC Giurgiu.

Un loc de joacă amenajat de un operator economic în municipiul Giurgiu, un restaurant, două secţii de umplere sifoane şi un magazin mixt au fost unităţile comerciale unde au fost constatate abateri de la legislaţia pentru protecţia consumatorilor.

Pe lângă amenzi, s-a mai dispus şi oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme, oprirea temporară de la comercializare a unor produse în valoare de peste 2.034 lei care prezentau abateri de etichetare au fost sancţiunile aplicate de comisarii pentru protecţia consumatorilor Giurgiu.

"Fiecare tip de activitate comercială prestată în folosul consumatorilor are prevăzute strict regulile ei de funcţionare. Acestea nu sunt opţionale, ci obligatorii., iar misiunea noastră este să ne asigurăm că drepturile consumatorilor şi prevederile legale sunt respectate, aşa că, acolo unde găsim nereguli, nu întârziem să aplicăm sancţiunile care se impun", a declarat miercuri, presei, comisarul şef adjunct al CJPC Giurgiu, Ionuţ Voevozeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.