Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de aproape 30.000 de lei şi şase tone de legume şi fructe confiscate, după o razie în piaţa agro-alimentară din Braşov

razie

Poliţiştii au făcut, miercuri, o razie în piaţa agro-alimentară Stupini, singura piaţa en-gros de legume şi fructe din Braşov, aplicând amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei şi au confiscat aproape şase tone de legume şi fructe care nu aveau documente de provenienţă, potrivit News.ro

Patruzeci de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei Municipiului Braşov au descins, miercuri, în piaţa din cartierul Stupini, singura piaţa en-gros de legume şi fructe din Braşov.

„În prima parte a activităţii poliţiştii au acţionat pe rutele de transport către piaţa agroalimentară şi au verificat 64 de autoturisme”, anunţă polişiştii din Braşov.

În incinta pieţei, oamenii legii au verificat certificatele de producător, dar şi dacă marfa are acte de provenienţă. În total, 42 de persoane fizice şi juridice au fost verificate, fiind aplicate 17 sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 29.500 şi au confiscat 5.843 kilograme de legume şi fructe, în valoare de 9.000 de lei, care nu aveau acte de provenienţă.

Citeşte şi: Firea, reacţie VEHEMENTĂ: 'Nu se fac numiri POLITICE în spitale' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.