Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de aproape 6,3 milioane lei, aplicate de inspectorii de prevenire din ISU anul trecut

amenda

Amenzile aplicate anul trecut de inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău se ridică la aproape 6,3 milioane lei, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ema Tereş, potrivit Agerpres.

"Inspectorii de prevenire au desfăşurat 961 controale de specialitate, care au condus la identificarea a 3.214 deficienţe. Pentru încălcările la normele specifice, au fost aplicate 3.217 sancţiuni contravenţionale, respectiv 2.652 avertismente şi 562 amenzi în cuantum de 6.295.104 lei", a precizat Ema Tereş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău a adăugat că anul trecut au fost aplicate şi trei sancţiuni complementare de oprire a funcţionării până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Bacău au efectuat 664 exerciţii de alarmare, vacuare şi intervenţie la locul de muncă în caz de incendiu şi protecţie civilă.

Totodată, au fost desfăşurate 22 de exerciţii cu serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă şi au fost organizate aproape 1.200 activităţi de informare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.