Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de peste 160.000 de lei într-o acţiune de amploare a Poliţiei

Politia Română
politist amenda circulatie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat sancţiuni de peste 160.000 de lei şi au reţinut trei persoane într-o acţiune de amploare pe raza judeţului, informează instituţia, joi, printr-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au desfăşurat, miercuri, 6 martie, o acţiune în sistem integrat, pentru combaterea fenomenului infracţional şi întărirea climatului de ordine şi siguranţă publică.

"Cu participarea a peste 280 de poliţişti, au fost legitimate 1.186 de persoane şi conduse la sediul poliţiei 87. Pentru siguranţa traficului rutier, au fost verificate 851 de autovehicule, 320 de conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest şi 45 cu dispozitivele pentru depistarea substanţelor psihoactive în organism. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 484 de sancţiuni contravenţionale, din care 328 pentru nerespectarea O.U.G. nr.195/2002 şi 94 pentru încălcarea Legii nr.61/1991. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 160.000 de lei. Că măsuri complementare, au fost reţinute 12 permise de conducere şi retrase 22 de certificate de înmatriculare", precizează sursa citată.

De asemenea, poliţiştii sătmăreni au constatat săvârşirea a 9 infracţiuni, din care 5 au fost comise la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în cadrul unor dosare penale având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fraudă informatică şi contrabandă. În urma documentării activităţii infracţionale, 3 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Acţiunile poliţiştilor pentru siguranţa comunităţii continuă şi în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.