Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de peste 1.670.000 de lei, aplicate de poliţiştii rutieri gălățeni în numai o săptămână

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliţiştii rutieri gălăţeni au aplicat în numai o săptămână amenzi de peste 1.670.000 de lei în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, informează, marţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe parcursul celor şapte zile în care s-a desfăşurat acţiunea, poliţiştii au controlat 716 autoturisme şi au aplicat 520 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în cuantum de peste 1.670.000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 74 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 68 pentru depăşirea vitezei legal admise cu peste 51 de km/h, şi şase pentru depăşirea vitezei cu peste 71 de km/h.

Totodată, poliţiştii au constatat comiterea a 14 infracţiuni, dintre care patru de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, şapte de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi trei sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.