Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de peste 2.000.000 lei şi două dosare penale, în Brăila, pentru nerespectarea măsurilor privind răspândirea coronavirusului

www.realitatea.net
Amenzi noapte

Direcţia de Sănătate Publică Brăila şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au aplicat în total amenzi de peste 2.000.000 lei şi au întocmit două dosare penale, pentru nerespectarea măsurilor privind răspândirea coronavirusului, potrivit informaţiilor furnizate, luni, de Prefectura Brăila, potrivit Agerpres.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, de la intrarea în vigoare a celor două ordonanţe militare, au fost aplicate 1.035 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.200.000 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute au fost executate peste 270 de misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 şi s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 2.095 de persoane, în 1.468 de locaţii, fiind supuse controalelor peste 300 de societăţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.

Citește și: Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

În perioada menţionată, în urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 566 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 1.000.000 de lei şi au fost întocmite două dosare penale pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 443 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei, în conformitate din Ordonanţa Militara nr. 3/2020.

De asemenea, poliţiştii au depistat până acum şapte persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 23.000 de lei şi au fost conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.