Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenzi de peste 300.000 de lei aplicate, în Satu Mare, celor care nu respectat interdicţiile de circulaţie

politista rutiera scrie amenda

Amenzi în valoare de peste 300.000 de lei au fost aplicate de către echipajele de control din judeţul Satu Mare în ultimele 24 de ore celor care nu au respectat interdicţiile de circulaţie impuse prin Ordonanţa Militară nr. 4, informează luni Instituţia Prefectului, potrivit Agerpres.

Citește și: Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Conform Prefecturii, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Satu Mare, echipajele mixte de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au efectuat verificări în cazul a 2.563 de persoane, pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă, ocazie cu care au identificat 4 persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică, iar persoanele respective au fost internate într-un centru de carantină. Acestea au mai primit amenzi totale în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

"Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 172 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 307.600 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile art. 1 din Ordonanţa Militară nr. 3 din 24 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv au părăsit nejustificat locuinţa şi nu au putut prezenta, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.